Spam O' the Day: DelphiTest - propunere de spam

Un spam cum rar vezi - avand 617 adrese in "To". Recomandam domnilor si doamnelor de la DelphiTest GmbH sa nu mai faca spam daca doresc sa-si promoveze site-ul. Pentru linistea dumneavoastra, domeniul a fost raportat in blacklist-urile corespunzatoare.

Un comentariu:

Anonim spunea...

In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece:

- contine datele noastre de identificare;

- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;

- adresa d-voastra de e-mail a fost facuta publica de catre dvs. prin afisari cu caracter publicitar; fie intr-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor intalniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectata dintr-o baza de date la care dvs. ati subscris; sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare; sunteti un client al companiei noastre.

- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.

Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa ne trimiteti un reply cu textul DEZABONARE.